Företaget

Företaget verkar inom områdena jakt, hund samt skogsvård.


Jag håller kursverksamhet avseende jakt och jakthundar, utför eftersök, skyddsjakt, apportering, tillhandahåller hundförartjänster vid stöt- och fågeljakt samt utför diverse skogsvårdstjänster.


Företaget är stationerat i Kristinehamn, Östra Värmland, och har huvuddelen av verksamheten i området Värmland-Örebro.


Sedan hösten 2012 samarbetar jag med Inger Karlsson (fd Ericsson) på nya marker i Ervalla (Örebro). Så nu går det bra att boka egna träningstillfällen, valpträffar, jakter m m hos mig.


Jag bor i Kristinehamn och har för närvarande en strävhårsvorsteh vid namn Carat. 


Jag har haft jakt och hundar som mitt stora intresse under många långa år. Har bedrivit kursverksamhet inom ovanstående områden i över 20 år, i samarbete med bland annat;

Jägareförbundet, Studiefrämjandet, SVK, SWeiK, SKF, Leif Persson Dylta Bruk och Jakt- och naturupplevelser Bynsberg/Säffle.


Jag är av Jägareförbundet utbildad jakthundsinstruktör steg 2 och länsinstruktör för eftersöksutbildning. Har av Studiefrämjandet utbildats till skytteinstruktör i jaktskyttets ABC.

Jag är dessutom jaktprovsdomare för Svenska Vorstehklubbens raser och för Svenska Kontinentala Fågelhundsklubbens raser, samt domare för fullbruksprov.   


Har ett förflutet inom skogsbruk, om än för lång tid sedan, då jag fått min utbildning på Södra Viken samt arbetat med skogsvård åt dåvarande Stora Skog.


// Ingemar Roselin

unsplash